woensdag 9 juli 2014

[Nailart] WK Nailart #7

Vanavond speelt Nederland alweer de halve finale tegen Argentinië. So far heb ik voor iedere wedstrijd een nieuwe nailart gemaakt. De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien droeg ik tijdens de wedstrijd NL - Costa Rica. Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar de nailart die ik vandaag draag, dan kun je deze zien op de FB pagina of via Instagram (@sylvia_nailartcreations).


Ik moet eerlijk zeggen dat ik het steeds lastiger vind om iets nieuws en origineels te bedenken, maar ik denk dat het mij dit keer wel weer redelijk gelukt is! De basis van deze nailart is een felle oranje french manicure. 

Op de rand van de french manicure bracht ik wat glitters aan van Essence. Dit zijn de glitters van het lakje Glitter on me. In dit lakje zitten fijne glitters en langwerpige glitters!

Toen de basis droog was heb ik met een striper de rood/wit/blauwe streepjes gezet. Ik heb deze een beetje golvend op de nagel gezet voor een wat speelser effect. De nailart aflakken met een topcoat en klaar is kees!

Hoe denken jullie dat NL het vanavond gaat doen? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations