zaterdag 5 juli 2014

Top 5 Aparte Nagellakflesjes

Vaak kies ik een nagellakje uit door de kleur, maar stiekem telt het uiterlijk van zo'n flesje natuurlijk ook mee. Eerlijk is eerlijk, ik heb ook wel eens een nagellakje gekocht die ik qua kleur afschuwelijk vond, maar het flesje was zo mooi... Tja! Voor vandaag heb ik voor jullie een top 5 gemaakt met de meest aparte designs qua nagellakflesjes!


Nummer 5
Op nummer 5 staat dit leuke flesje van LUCIDarling van Etude House. Dit merk komt uit de richting van Korea en is hier helaas niet te verkrijgen. Het flesje heeft de vorm van een hartje met een lange zwarte dop. Ik vind het altijd lijken alsof het hartje een hoedje op heeft!
Nummer 4
Op nummer vier staat het flesje van Nicole by OPI. Zo aan het vooraanzicht is niets geks te zien, maar vanaf de zijkant zie je dit wel! Het flesje heeft namelijk een grappig 'dik buikje'. Niet altijd even handig met opbergen, maar zeker origineel en apart! Nicole by OPI is verkrijgbaar bij de Dirx en Big Bazar.

Nummer 3
Wanneer we het zouden hebben over de mooiste flesjes, dan zou Nfu Oh echt met stip op nummer 1 staan. In de top 5 met aparte flesjes staat dit merk op een mooie derde plek. Het flesje heeft een mooie vrouwelijke tekening van een corset en is prachtig gedetailleerd. Nfu Oh is enkel online verkrijgbaar.

Nummer 2
Op nummer twee staat dit gave flesje van Boulevard. Dit lakje lijkt namelijk op een ijsje! Het dopje heeft de vorm van een hoorntje en wanneer je het lakje op zijn kop houdt lijkt het echt een vrolijk ijsje. Deze lakjes zijn verkrijgbaar bij de Wibra. Helaas was er een enorme run op en kon ik maar één kleurtje bemachtigen, maar dit is typisch zo'n lakje die ik kocht door het flesje!

Nummer 1
Op nummer 1 staat dit leuke flesje in de vorm van lippen! Supercute! Dit lakje heb ik ooit eens gewonnen met een winactie, waar deze vandaan komt is voor mij dan ook best een raadsel. Mocht iemand het weten, deel het vooral in de reacties, dan kan ik dit stukje even aanpassen!

Welk merk vinden jullie het meest aparte flesje hebben? 

3 opmerkingen:

 1. Ik heb deze flesjes ook behalve nr 1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar heb jij de lakjes van etude house (lucidarling) vandaan? Ik heb die ooit eens gewonnen, maar vind ze zo fijn!

   Verwijderen
 2. Echt leuk! En mooi, vooral die van Nfu Oh! PS; het wk artikel met je nail art staat online!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations