maandag 21 juli 2014

Pupa - Nr 302

Een behoorlijke tijd terug kon je via een leuke facebookactie gratis een Pupa nagellakje halen bij een drogist bij jou in de buurt. Met deze actie kwam ik uiteindelijk aan vier Pupa lakjes! de eerste drie swatchte ik een tijd geleden al, maar dit kleurtje bleef raar genoeg liggen. Hoog tijd om dit mooie kleurtje een plekje te geven op de site!

Ik werd zo ontzettend vrolijk van dit felle kleurtje! Het lakje heeft een felle roze kleur en heeft een paarsige shimmer in haar finish. Een mooie lak om te dragen op een prachtige zomerdag (natuurlijk ook op alle andere dagen ;-).


Het kwastje van de Pupa lakjes is vrij lang en smal. Een heel ander soort kwastje dan Catrice bijvoorbeeld heeft. Iedere keer wanneer ik een lakje gebruik met een smaller kwastje merk ik weer hoe fijn ik zo'n smal kwastje vind!

Ik bracht twee laagjes aan op de swatches hierboven voor een dekkend resultaat.

Welke kleur lak dragen jullie veel tijdens deze heerlijke zomerdagen? 

3 opmerkingen:

  1. Hoi hoi bij de action hebben ze weer leuke nieuwe setjes voor je nagels van fizz .Met een sjabloon om in te kleuren met nagellak en der weer af te halen bijvoorbeeld een hartje etc. Voor 1.30 euro. Nieuwe setjes met 12 hele kleine lakjes derin 2 euro maar ook.setjes.met steentjes figuurtjes enzo ik heb der een paar gekocht om te testen wou het even zeggen omdat je vaak dingen haald bij de action groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Helaas ben ik deze week niet in de buurt van een Action, maar ga zeker even kijken wanneer ik weer terug ben in Zaandam!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations