donderdag 24 juli 2014

[Review] Born Pretty Store - Sweet Color Nailpolish S142

Al eerder heb ik goed contact gehad met de webshop www.bornprettystore.com. Al vele malen heb ik er zelf dingen besteld (ze zijn erg goedkoop en je betaald geen verzendkosten!). Dit keer vroeg de eigenaar of ik wat voor ze wilde testen. Ik liet de shop een lakje kiezen en deze arriveerde!Het eerste wat mij opviel was het dopje. Oei... Niet zo netjes helaas. Of dit lakje heeft jáááren ergens achter in een hoekje gelegen, of iets of iemand heeft lopen knagen aan de dop van dit flesje.. Het idee van een goudkleurige dop vind ik leuk, maar niet wanneer deze er zo uitziet..

Het lakje zelf leek mij wel erg mooi dus ik begon het lakje te swatchen. De kleur is donkerblauw, heeft lichtere shimmers en hier en daar wat glitters zover je kunt zien in het flesje.

De hoeveelheid glitters lijkt in het flesje meer dan op de nagel. Eerlijk gezegd zag ik weinig glitter terug in dit lakje, wel een erg mooie shimmer finish. Dit lakje is ook erg geschikt voor een galaxy nailart, het perfecte kleurtje!

Het aanbrengen van dit lakje vond ik nogal stroefjes gaan. Ik durf niet te zeggen of dit aan de lak ligt, want het was wel erg warm tijdens het swatchen. Het zou best eens goed kunnen dat de lak gewoon door de warmte sneller dikkig wordt tijdens het aanbrengen. Ondanks de wat dikkere substantie is de uiteindelijke finish prima. Op de swatches hierboven bracht ik twee laagjes lak aan. 

Het lakje kun je hier bestellen: http://www.bornprettystore.com/nail-sweet-polish-varnish-silver-purple-glitter-shimmer-design-colors-p-15528.html . Het lakje is wat aan de prijzige kant, namelijk $4,99, wat ongeveer €4 is. Maar het is wel een erg mooi lakje, je kunt zelf een keuze maken uit vier kleuren!

2 opmerkingen:

 1. De prijs is voor 1 lakje. Er staat boven 1pc (1st) en je kunt vervolgens de kleur naar keuze selecteren.

  Wel mooi idd, maar voor bijna $5 kan ik hier in de winkel ook wel wat moois vinden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jeetje haha. Dat was me nog nieteens opgevallen. Ik zal het even gaan veranderen. Denk dat ze het aangepast hebben op de site, toen ik de link kreeg was het een 'setje'. Bedankt voor de tip, ga het even aanpassen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations