zondag 6 juli 2014

[Gelnagels] Red Zebra Nailart

Gelnagels met glitters zijn erg populair in de salon de laatste tijd. Ik hou zelf ook wel van een mooi glittertje op mijn nagels moet ik zeggen! De nailart van vandaag is een grove zebraprint gecombineerd met glitters.

Ik wilde dit keer een combinatie maken van een fijne glitter (dit zijn fijne losse glitters, je hebt ook grovere glitters!) en een grovere nailart. Voor de basis gebruikte ik de natuurlijke nagel. De glitters bracht ik aan met een sponsje en een topcoat.


Wanneer je met losse glitters werkt is het lastig om over de losse glitters nog een hele fijne gedetailleerde nailart te maken. Probeer dit dan ook niet, dit gaat door de losse glitters echt niet lukken! Ik breng na de laag glitters altijd een flinke laag topcoat aan om de basis wat gladder te krijgen (deze wordt natuurlijk ruw door de glitter).

Met een witte striper maakte ik de grove zebraprint. Mocht je het met de hand niet fijn vinden kun je natuurlijk ook altijd stempels gebruiken. Er zijn behoorlijk wat stempelplates te vinden met een zebraprint, ook Konad heeft er 1!

Mocht je mijn nailart voor het WK van vandaag willen zien dan kun je of op de facebookpagina van Nailart Creations spieken of mij volgen via Instagram @sylvia_nailartcreations.

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations