donderdag 17 juli 2014

Instagram #29

Goedemorgen allemaal! Wat een heerlijk weer is het buiten! Op deze vroege ochtend weer een nieuw persoonlijk artikeltje met wat foto's van mijn week! In verband met de zomervakantie en het mooie weer komt er voorlopig op donderdag enkel het persoonlijke artikel online, veel van jullie zijn op vakantie of zitten niet graag achter de pc met dit mooie weer en ik geef jullie geen ongelijk. Ook ik breng mijn uurtjes fijn buiten door! Mocht je graag de foto's eens rustig willen bekijken en updates volgen dan kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.


Deze week is het andere baasje van Verschoor (pleegpa) een weekje weg op vakantie. Dus ik breng een weekje heerlijk samen met Verschoor door. Het kleine boefje is flink ondeugend, maar zo lief!

Ondanks het warme weer en de zomervakantie is het deze week nog best druk geweest in de salon. Weer een hoop mooie nageltjes mogen zetten!

Blacky vind de deur tegenwoordig teveel moeite, dus loopt zij door het raam naar buiten. 

Boefje!

In een gekke bui lakte ik al mijn teennagels in een ander kleurtje afgelopen week. En gek genoeg vind ik het nog erg vrolijk staan en loop ik er momenteel nog zo bij haha!

Pff het leed welke zwembadje heet. Het weer werd steeds beter dus ik wilde net zoals vorig jaar weer lekker in de tuin het badje opzetten... Tot ik ontdekte dat ik de doppen van het zwembad kwijt was... Typisch iets voor mij! Vervolgens kocht ik een nieuwe... Die bleek 3x zo klein te zijn en had formaatje rubberboot... Tsja daar ging dat luchtbed dus écht niet inpassen :(. Op naar bad nummer 3. En jawel... Die staat inmiddels!Verschoor zit constant te knagen op mijn kabeltjes. Ik besloot dus om de kabel heen te loomen omdat meneer al bijna door de kabel heen was met knagen, maar hij deed het nog steeds. Verschoor dacht daar heel anders over en ging het me tijdens het loomen even flink lastig maken! Net zoals tijdens het swatchen trouwens.. Daar was Verschoor het ook echt niet mee eens!

Maarja.. Als hij vervolgens weer zo gaat liggen en die pootjes de lucht ingaan en dat schattige mauwtje weer tevoorschijn komt.. Dan kun je gewoon niet boos op 'm zijn!

Fijne dag en ga lekker genieten van het weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations