woensdag 16 juli 2014

[Gelnagels] Kitty's In The Morning Sun

De nailart die ik vandaag aan jullie ga laten zien, was voor mij een flinke uitdaging! De nailart heb ik gemaakt op de gelnagels van mijn zus!

Mijn zus kwam met een inspiratiefoto's met katjes aan. Die nailart was erg donker en vooral veel zwart en donkerblauw. Ik heb het katjes thema aangehouden omdat dit was wat zij wilde. De katjes heb ik zelf een wat vrolijkere en kleurrijkere achtergrond gegeven!


Qua achtergrond wilde ik een ochtendzon maken. Ik gebruikte de kleuren lila, lichtroze en oranje voor de achtergrond. Op de voorgrond maakte ik met twee kleuren grassprieten. Op sommige nagels wat stipjes en vlindertjes.

Op de ringvingers tekende ik met een zwarte striper de katjes. Met een dottingtool de vlindertjes en stipjes. Ik kan met tekst niet uitleggen hoe ik deze nailart gemaakt heb. Daarom staat er voor deze week in de planning: Een videotutorial! Samen met mijn zus ga ik deze week een videotutorial filmen waarin ik ga laten zien hoe je deze nailart zelf kunt namaken. Stay tuned!

Wat vinden jullie van deze schattige nailart? Ik vind hem zelf erg leuk geworden!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations