zondag 20 juli 2014

[Gelnagels] Black Fantasy Nailart

Vandaag ga ik jullie een nailart laten zien waarbij de kleur zwart nogal aanwezig is. Het wordt hoog tijd dat de vooroordelen over zwarte nagellak eens de wereld uit geholpen worden, ik hoop dat deze nailart daar toch een beetje bij gaat helpen!

Zwart op de nagels kan best heel classy ogen, vooral wanneer je zwart combineert met de juiste kleuren. Bij bovenstaande nailart heb ik zwart gecombineerd met zilver en wit. Het wit is juist het tegenovergestelde van zwart en zorgt ervoor dat het geheel niet zo zwart in your face is.


De basis van deze nailart is een gewone zwarte french manicure. Ik gebruik hier de zwarte lak van Essence, dé perfecte zwart! Wel heeft deze zwart twee laagjes nodig, dit betekend dus ook dat ik de french manicure even twee keer heb moeten lakken, geen probleem verder. 

Met een sponsje en een zilver lakje van Essie maakte ik de zilveren rand boven de zwarte french manicure. Het zilver mag het zwart overlappen, dit staat juist leuker dan recht boven de french manicure. Als laatste zette ik met een witte striper drie speelse streepjes.

Wat denken jullie over de kleur zwart op nagels? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations