maandag 28 juli 2014

Catrice - Minter Wonderland

Minter Wonderland is een lakje die al een tijdje rondzwerft in de collectie van Catrice. Een lange tijd heeft deze in mijn swatchbakje gelegen. Maar tijdens de mooie dagen met dat heerlijke zonnetje viel dit lakje mij pas op. Hoog tijd om te kijken hoe mooi dit lakje op mijn nagels is.

De naam Minter Wonderland vond ik mij een beetje op het verkeerde spoort zetten. Bij die naam denk ik aan een donkere kleur of iets wat richting mint neigt (Minter - Mint). Maar niets van dit alles hoort bij dit lakje!


Minter Wonderland is een lichte blauwe kleur met een crème finish. Door het swatchen in het zonnetje werd de substantie een beetje dikkig, maar dit is verder niet storend. Wanneer je gewoon niet met temperaturen rond de 30 graden je nagels gaat lakken in de zon is er natuurlijk niets aan de hand ;-).

Het lakje dekt prima met twee laagjes. Wel vind ik het kwastje van Catrice gewoon niet fijn en onhandig lakken, maar dit is inmiddels wel een beetje bekend! 

Wat vinden jullie van de kleur in combinatie met de gekozen naam voor deze lak? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations