zondag 13 juli 2014

[Nailart] WK Nailart #8

Vandaag is het dan zover.. De allerlaatste WK nailart! Vanavond is de finale tussen Argentinië en Duitsland en samen met deze laatste oranje nailart ga ik vanavond Duitsland flink aanmoedigen! Op het moment van het schrijven van dit artikel weet ik nog niet hoe de wedstrijd van gisteravond verlopen is, maar natuurlijk hopen we allemaal op het beste, een derde plek behalen!

Deze nailart maakte ik voor de wedstrijd NL - Argentinië. Helaas brachten ze toen geen geluk. Maar omdat de nailart er nog zo goed uitzag besloot ik geen nieuwe oranje nailart meer te maken voor de wedstrijd van gisteren. Dit is dus definitief de laatste nailart geworden voor dit WK!


De basis voor deze nailart is een fel oranje lakje van het merk Cairuo. Dit lakje kocht ik ooit eens op de zwarte markt en is echt dé perfecte oranje kleur! Ik besloot twee ontwerpjes met elkaar te combineren. Op de duimen, wijsvingers en pinken maakte ik een horizontale Nederlandse vlag.

Op de middelvingers en ringvingers maakte ik een voetbal. Deze heb ik uit de hand gemaakt, maar je hebt tegenwoordig ook stempels of decals. Met een wit lakje van Sally Hansen maakte ik een rondje en met een zwarte striper maakte ik de details van de bal.

Na vanavond wordt het voor mij 2 jaar even geen voetbal meer. Pff al dat gevoetbal is niet goed voor m'n hart geweest hoor. Bij sommige wedstrijden werd ik echt in 1 klap 30 jaar ouder. Op naar het EK over 2 jaar!

2 opmerkingen:

  1. Wij vonden al je nailarts er super leuk uitzien die je voor het wk hebt gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt leuk gemaakt! En gelukkig heeft Nederland gisteren gewonnen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations