dinsdag 8 juli 2014

Boulevard - Geel

Dit leuke lakje van het merk Boulevard spotte ik bij de Wibra. Zoals je afgelopen zaterdag in het artikel over de aparte flesjes al hebt kunnen lezen ben ik nogal gevoelig voor het uiterlijk van zo'n flesje. Voor €1,29 ging dit lakje mee naar huis, want tja... zo'n schattig flesje kon ik niet laten staan toch?


Heel eerlijk.. ik verwachte natuurlijk niet veel van zo'n lakje. Ik vond het flesje zo leuk dat deze gewoon mee moest, hoe de kleur er ook uit zou zien! De kleur van dit lakje is geel met een crème finish. Een leuk kleurtje voor Pasen of de zomer.

Het lakje bracht wel wat streperig aan zoals je kunt zien. Het kwastje heeft een fijn smal formaat waarmee je netjes de lak kunt aanbrengen.

Het lakje dekt prima met twee laagjes maar dus wel wat streperig, vooral wanneer er al duidelijkere groefjes in de natuurlijke nagel zitten. Wanneer ik dit lakje zou gebruiken over gelnagels heen is het streperige ook weg. Al met al valt de kwaliteit mij reuze mee!

Zijn jullie soms ook zo gevoelig voor het uiterlijk van zo'n flesje, zelfs wanneer de kleur je helemaal niets lijkt? 

6 opmerkingen:

 1. Het flesje is origineel maar is niet een lakje waar ik persoonlijk voor zou kiezen. Ik kies geen nagellakjes vanwege het uiterlijk. Maar ik vond het wel leuk al die aparte flesjes van de lakjes te zien van de week.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist goed van jou! Ik laat me af en toe echt meeslepen door het uiterlijk van zo'n flesje hoor haha!

   Verwijderen
 2. Vind 'm grappig maar heb 'm weten te weerstaan! Ik zou persoonlijk voor 3 lagen kiezen voor complete dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik kon het niet! 3 lagen zou inderdaad mooier zijn denk ik. Maar ben vaak te lui om 3 lagen te gebruiken.. :P

   Verwijderen
 3. Wel heel schattig! En ik heb ook al duurdere lakjes gehad die nog slechter lakken, dus ik vind het nog erg goed meevallen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations