woensdag 9 september 2015

[Gelnagels] 2 Coloured Butterfly

Deze variant nailart vind ik zo onwijs leuk. Een tweekleurige french met een leuk detail erbij. De tweekleurige french kun je echt met allerlei kleuren maken!

Deze set gelnagels maakte ik op de nagels van mijn oma. Ik gebruikte de volgende producten voor deze nagels:
- Mintgroene lak;
- Medium roze lak;
- Witte lak; 
- Sponsje;
- Dashica stampingplate;
- Stempelspullen;
- Penseel+ remover;
- Zwarte stempellak.


Ik begin eerst met het maken van een witte french manicure. Dit doe ik zodat de kleuren wat intenser en feller worden. Toen het witte droog was deed ik de twee kleuren naast elkaar op een sponsje en deze depte ik op de nagel. Met een penseel en remover maakte ik de french mooi strak.


Op de middel- en ringvinger stempelde ik een halve vlinder. Wanneer je dan deze twee nagels naast elkaar zou leggen heb je een gehele vlinder. Een supergaaf effect!

Welke kleuren vinden jullie als french leuk bij elkaar staan? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations