woensdag 30 september 2015

[Tutorial] Zebraprint Nailart

Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een nieuwe nailart tutorial met dit keer een zebraprint nailart! Erg leuk om alvast in gedachten te houden voor dierendag binnenkort! 

Natuurlijk begin ik weer eerst met een lijstje producten welke je nodig hebt om deze nailart na te kunnen maken. Zoek daarom ook meteen de spulletjes bij elkaar zodat je straks meteen kunt beginnen!
- Witte nagellak;
- Sponsje;
- Konad Stampingplate M57 (of een andere stampingplate met zebraprint naar keuze);
- Stempelkussen + scraper;
- Dottingtool;
- Zwarte stempellak;
- Nagellijm;
- Zilveren rhinestones;
- Basecoat/Topcoat;
- Zilveren striper.Om het voor jou makkelijker te maken om deze nailart na te maken laat ik per stap foto's en een uitleg zien!
1) Voordat je de nailart gaat beginnen start je altijd eerst met het vetvrij maken van de nagels. Dus even een korte manicure en een basecoat op de nagels tegen het verkleuren!
2) Nu gaan we echt beginnen. Breng wat witte nagellak aan op een sponsje. Dep dit sponsje vervolgens schuin op de nagel zoals je ziet op de foto hierboven. 

3) Nu gaan we de zebraprint stempelen over het witte deel van de nagel. Mocht je geen zebrastempel hebben, dan kun je de strepen ook zelf tekenen met een zwarte striper. Ga je iets over het witte deel heen, is het niet erg!

 4) Langs het witte randje ga je met de zilveren striper een lijntje trekken. Op deze manier maak je een mooie afscheiding tussen het nagelbed en de zebraprint!

5) Om de nailart iets meer op te laten vallen heb ik ervoor gekozen om zilveren rhinestones aan te brengen. Vind je een gekleurde rhinestone leuker, dan kun je die uiteraard ook gebruiken. Heb je niets met rhinestones, kun je ze ook weglaten. Ik heb zelf de rhinestones op de nagels geplakt met een klein beetje nagellijm. Je kunt ze ook in de natte topcoat aanbrengen!

6) De nailart even aflakken met een topcoat en deze is klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations