donderdag 17 september 2015

[Gelnagels] Starry Day!

Gisteren was het even een stil dagje! Soms komt het wel een keer voor dat de tijd op een dag gewoon net even iets te kort is om alles te kunnen doen wat ik nog moet doen. Maar vandaag gewoon weer een nieuw artikel met een nieuwe nailart!

 Vandaag ga ik jullie een leuke nailart laten zien waarbij ik een accentnagel gemaakt heb. Een vrij rustige nailart, die wel erg mooi oogt! Je kunt overigens ook altijd zelf kiezen wat voor kleur je gebruikt, dus pin je vooral niet vast aan deze kleuren!De basis van deze nailart is een gekleurde french manicure. Ik heb hier een kleurtje van China Glaze gebruikt, Anklets of Amythists, een onwijs mooi paars/roze kleurtje met wat subtiele glitter! De french maakte ik uit de losse hand en trok ik strak met behulp van een plat penseel en remover. Gebruik overigens vooral de methode die jij fijn vind bij het maken van een french manicure. 

De ringvingers heb ik als accentnagel gebruikt. Ik heb twee sterrenstempels met elkaar gecombineerd. Langs de zijkanten een stempel met vier sterretjes omlaag en aan de andere kant een wat grotere ster!

Wat vinden jullie van de subtielere nailarts, zoals deze?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations