maandag 28 september 2015

Instagram #39

Goedemorgen allemaal! Afgelopen week was voor mij een niet zo'n onwijs drukke week. Ik heb heerlijk op de grote kleine Binky opgepast en daardoor wat daagjes vrij genomen van het werk in de salon. Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik bezig met mijn allereerste echte werkdag in het onderwijs. Jeah!

Na een weekje Alphen aan den Rijn plofte Verschoor direct weer bovenop schoot. Wat een heerlijk mannetje is het toch!Natuurlijk heb ik wel wat dagen gewoon in de salon ook gewerkt. Een paar fotootjes van de afgelopen week, niet alles, want de afgelopen week heb ik onwijs veel gellak behandelingen gedaan!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations