donderdag 24 september 2015

[Gelnagels] Rhinestone Love!

Soms kun je iets simpels onwijs gaaf maken met een beetje hulp van rhinestones! Zo ga ik jullie vandaag een nailart laten zien die supereasy is, makkelijk is om na te maken, maar erg chic oogt! Mits je natuurlijk wel een beetje van zwart houdt.

Wat heb je nodig voor deze nailart, exact in deze vorm:
- Base- en topcoat;
- Zwarte lak;
- Rode rhinestones;
- Naar eigen wens guidelines of penseel voor strakmaken smileline.Maak je deze nailart op jouw eigen natuurlijke nagels, dan begin je met een topcoat. In mijn geval heb ik de nailart verwerkt in de gelnagels waardoor ik geen base- of topcoat hoef te gebruiken. Ik maakte eerst de zwarte french manicure met lak. Deze trok ik strak met behulp van een plat penseel. 

De ringvingers zijn hier de eyecatchers. Ik bracht langs de smileline een rijtje met rode rhinestones aan. Ik legde de rhinestones in de gel, mocht je dit op je eigen nagels doen, plak ze dan vast met of nagellijm of topcoat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations