woensdag 23 september 2015

[Nailart] Gelpolish Palmtrees

Eigenlijk maak ik altijd mijn nailarts met nagellak. Ik vind het ideaal want het werkt prima in combinatie met gelnagels, maar gelpolish wordt de laatste tijd ook steeds populairder. Ook ik merk dat er steeds meer vraag naar gelpolish komt. Hoog tijd dus om ook wat te experimenteren met nailart i.c.m. gelpolish! 

De nagels waarop ik de nailart gemaakt heb, zijn natuurlijke nagels. Ik maakte deze nailart vlak voordat deze dame op vakantie zou gaan. Het leuke is dat deze mevrouw op haar nagels beet en de eerste keer bij mij kwam met hele korte nagels. Na een periode van 4 weken gelnagels waren haar nagels mooi op lengte, hierdoor konden we van gelnagels overstappen naar gellak!


Ik gebruik de gelpolishes van het merk Quida. Ze hebben een enorme hoeveelheid keuze aan kleuren, en het blijft heel goed zitten! Met een neon roze gellak maakte ik een french manicure. Ik heb de french manicure met behulp van een dottingtool gemaakt overigens. 

Nadat de french even onder de lamp is uitgehard maakte ik met behulp van een zwarte striper het palmboompje. Daaroverheen is uiteindelijk de toplaag gellak gegaan. Uiteindelijk bleek dat de lak van de striper prima tussen de lagen gellak bleef zitten. Win-Win!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations