zaterdag 5 september 2015

[Gelnagels] Cute Little Bears

Mooie nagels met nailart hoeven niet altijd onwijs hysterische nagels te zijn. De nailart van vandaag is opgebouwd uit één opvallende nagel per hand, met de rest van de nagels wat rustiger. Echt een accentje dus!

Een set nagels met gekleurde french en teddybeertjes die uit een hoekje tevoorschijn komen! Wat heb ik gebruikt qua materialen?

- Roze lak;
- Donkergrijze lak;
- Nude lak;
- Dottingtool;
- Zwarte striper.


Je start met de natuurlijke nagel als basis. Hier maak je een roze french manicure op. Deze laat je goed drogen voordat je verder gaat met het maken van de beertjes. De beertjes zijn overigens lastig om te maken!

Wanneer ik figuren maak op nagels, dan bekijk ik het figuur in zijn geheel en haal ik daar vormen uit. Zo zette ik dus een middelgroot stipje als lichaam, een grote stip als hoofd en een klein stipje als oor. Op deze manier heb je de basis van het beertje al. 

Wanneer dat droog is, zet je een ovaal stipje met de nude lak als neusje. Met de zwarte striper maak je de details in het beertje, de haartjes, ogen en mondjes. 

Houden jullie meer van drukke nailarts, of nailarts met accentnagels zoals deze? 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations