dinsdag 15 september 2015

[Gelnagels] Funky Colors!

De gradiënt french manicures vind ik zo onwijs gaaf om te maken. Juist doordat deze leuk is met allerlei kleurencombinaties. Maar niet alleen met de kleuren kun je spelen, ook qua nailart erbij, je kunt enkel de gradiënt french nemen, je kunt er stempels bij doen, je kunt er handmade nailart bij doen. Onwijs leuk om mee te experimenteren!

Wat ik heb gebruikt voor deze nailart:
- Witte lak;
- Roze lak;
- Paarse lak;
- Sponsje;
- Plat penseel+remover;
- BPS stamping plate
- Zwarte stempellak;
- Stempelspullen.


Wanneer ik een french met kleurenoverloop maak, dan begin ik altijd eerst met het maken van een witte french manicure. Dit doe ik om de kleuren wat feller te krijgen. Dus ik start met wit en doe vervolgens de roze/paarse lak naast elkaar op een sponsje en breng deze deppend aan over de tip. De smileline zet ik er later netjes in, dus maak je niet druk om lak die naast het wit zit.

Wanneer alles droog is, pak je een plat penseel met remover erbij. Met dit penseel maak je een mooie smileline en haal je de gemorste lak van de nagelriemen af. Nadat dat gedaan was stempelde ik nog een zwarte bloem op de nagel om de nailart helemaal af te maken.

Ik vind deze kleurencombinatie met paars/roze onwijs gaaf, hebben jullie nog leuke kleurencombinaties in gedachten? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations