donderdag 1 oktober 2015

[Gelnagels] White Lace

Dinsdag liet ik jullie al een nailart zien met een zwarten kant design. Ik hou enorm van de kanten dingetjes en printjes etc dat ik vandaag met behulp van dezelfde stempels en een andere kleur, een geheel nieuw design heb gemaakt!

Het is een half way lace design geworden. Dat betekent dat ik het kanten printje tot ongeveer halverwege de nagels heb gemaakt, het is dus geen french, dan klopt de verhouding van de nagel niet meer!Wat heb je nodig?
- Witte stempellak;
- Dashica stampingplate met lace designs;
- stempelspullen;
- Plat penseel met remover;
- Base- en topcoat.

De stempels met kanten designs zijn allemaal vierkant. Ik stempelde de afbeelding dus tot ongeveer halverwege de nagel. Met het platte penseel en remover maakte ik in de rechte lijn een mooie ronding. Een vrij simpel te maken design dus!

Wit of zwart kant? Wat vinden jullie mooier? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations