zaterdag 17 oktober 2015

Halloween in de Salon 2015

Ik ben echt gek op decoreren en thema's. Ik hou ook wel een beetje van verandering en zo pas ik iedere keer het interieur van de salon een beetje aan. Omdat Halloween nu weer dichtbij komt is de salon deze maand helemaal in Halloween stijl! Vandaag voor jullie alvast een voorproefje!

Bij binnenkomst zie je direct al het Halloween thema. De salon is op deze foto's nog niet helemaal netjes en opgeruimd, maar ik ben altijd een aantal dagen bezig voordat alles helemaal is zoals ik het wil!Ik heb aan de muur altijd vijf lijstjes met foto's hangen. Vanaf het begin hebben daar eigenlijk altijd dezelfde foto's ingehangen. Speciaal voor dit thema heb ik de foto's vervangen door nagels met allemaal Halloween nailarts!


Hier en daar wat spinnenwebben met spinnetjes! Dat doet het altijd goed als decoratie tijdens Halloween!

Deze vind ik persoonlijk zo gaaf! Een ketting met skelethoofd voor het raam!

Heksen, vleermuizen, monsters. Het hoort er allemaal bij!

Deze laatste foto is geen foto uit de salon, maar van de huiskamer. Ik vond deze twee zo leuk, maar waren gewoon echt te groot voor de salon. Nu hangen ze leuk aan de muur in de woonkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations