vrijdag 30 oktober 2015

[Gelnagels] Rainbow Tips!

Op deze vrijdag heb ik weer een lekkere kleurrijke nailart voor jullie! Een regenboogje in een schuine vorm op de nagels. Mocht je wel in zijn voor iets kleurrijks, dan is dit een leuke nailart om te proberen!

Kleine regenboogjes! Ik heb de volgende producten gebruikt voor deze nailart:
- Witte lak;
- Nailart penseel;
- Rode lak;
- Oranje striper;
- Gele striper;
- Groene striper;
- Blauwe striper;
- Paarse striper.


De eerste stap van deze nailart is optioneel. Mocht je van felle kleurtjes houden sla deze stap dan niet over. Ik heb eerst met de witte lak de vorm van de regenboog op de nagel getekend. Het wit zorgt ervoor dat de kleuren feller uitkomen en dus mooier, ook zorgt het wit ervoor dat de kleuren niet doorschijnen. 

Je kunt zelf uitmaken aan welke kant van de regenboog je wilt beginnen. Ik koos ervoor om bij de rode kant te beginnen. Ik zette eerst een lijntje met rood, toen oranje, geel, groen, blauw en paars om de regenboog af te maken.

Op deze manier heb je een leuke kleurrijke regenboog op de nagels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations