donderdag 22 oktober 2015

[Gellak] Nude Tribals

Vandaag weer een leuke nailart gemaakt met gellak! Deze nailart kun je ook heel gemakkelijk namaken met gewone nagellak. Gellak heeft als voordeel dat je zo'n 14 dagen door kan zonder chips! De meesten doen overigens gewoon drie weken met een set gellak, ideaal!

Deze set gellak is aangebracht op de natuurlijke nagels. Dit betekent dus dat de nagels van deze dame echt zijn! Kun je je voorstellen dat zij hiervoor een nagelbijter was? Gellak helpt dus ook bij het stoppen met nagelbijten!


Ik heb voor deze nailart een gellak van Quida gebruikt. Dit is een nude kleur die heel subtiel is, maar wel erg mooi staat.

Als finishing touch stempelde ik aan de zijkanten van de nagels een soort van tribal stempel. De combinatie van het nude en zwart staat erg leuk bij elkaar!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations