vrijdag 23 oktober 2015

[Gelnagels] Aqua stamping

Deze nailart is supereasy om te maken, maar dankzij de wat grotere stempels oogt de nailart wat drukker en voller. Persoonlijk vind ik het erg leuk geworden!

Wat ik gebruikt heb voor deze nailart:
- Aqua blauwe lak van Fogan;
- Zwarte stempellak;
- Fauxnad plate;
- Stempelbenodigdheden.


Omdat de lengte van deze nagels wat langer zijn, verlengde ik met behulp van een cover gel eerst het nagelbed een beetje. Daarna maakte ik met de blauwe kleur de french manicure. Ik gebruik een plat penseel en wat remover om de french strak te trekken, maar gebruik vooral de methode die jij fijn vind!

Aan de zijkanten van de nagels stempelde ik met zwart het bloemendesign. Het is een wat grotere stempel, dus voor deze stempel heb je wel echt wat langere nagels nodig, anders oogt het te vol. 

 
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations