woensdag 7 oktober 2015

[Gelnagels] Rainbow Sparkles!

Na de hele subtiele nailart van gisteren, een onwijs opvallende regenboog nailart vandaag! Heerlijk, ik hou van die afwisseling en steeds weer iets anders maken!

Deze nailart neemt wat meer tijd in beslag, wat meer producten en is een combinatie van handmade en stamping! De producten die ik heb gebruikt:
- Stripers in de kleuren: Geel, oranje, rood, blauw en groen;
- Glitter topcoat;
- Zwarte stempellak;
- Stempelspullen;
- Dashica plate.


Ik ben bij deze nailart eerst gestart met het maken van de regenboog schuin op de nagel. Ik heb steeds één hoek genomen en vanuit daar gestart met eerst geel, dan oranje, dan rood, blauw en groen. Toen dat helemaal droog was bracht ik over de gehele nagel een glitter topcoat aan voor die extra sparkle.

Op het einde zette ik de zwarte stempel op de nagel. Deze heb ik een beetje halverwege de nagel geprobeerd te zetten half op de regenboog! Het resultaat vond ik in ieder geval megavrolijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations