zaterdag 31 oktober 2015

[Gelnagels] Halloween #1

Ik hou onwijs van nailarts met een bepaald thema. Zo ook nailart speciaal in het teken van Halloween. Helaas is het niet altijd zo dat iemand ook gek genoeg is om dan 4 weken te lopen met zo'n thema nailart, wat ook best begrijpelijk is want het is een lange tijd. Gelukkig kon ik de nagels van mijn moeder wel in Halloween stemming brengen!

Een aantal weken voor Halloween zag ik via FB dat Dashica weer een aantal nieuwe plates ontworpen had, één daarvan was een supergave Halloween plate. Deze moest ik natuurlijk bestellen, en daarmee heb ik ook deze nailart gemaakt. Daarnaast heb je een sponsje, witte en oranje en gele nagellak nodig om deze nailart na te maken!


De basis van deze nailart is een gradiënt nagel die van geel naar oranje loopt of andersom. Om de kleuren mooi fel te laten overkomen begin ik altijd met één laagje goede witte lak. Daarna heb ik per nagel de gradiënt gemaakt. De ene nagel eerst geel en de andere eerst oranje, steeds om en om. Vind je dit niet leuk dan kun je ook alle nagels in één stijl doen. 

Over de basis heen stempelde ik iedere nagel met een ander design. Op de duimnagels stempelde ik een happy halloween tekst met vleermuis, deze staat niet op de foto. Verder zie je een creepy boom, een verlaten spookhuis, een fantasy nagel met spookjes, pompoentjes e.d. en een nagel met heks! 

Doen jullie nog iets met Halloween vandaag? Ik heb vanavond een Halloween themafeest, dus ben benieuwd! Nou mijn eigen nagels nog in een hekserige stijl maken aangezien ik als heks ga!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations