dinsdag 20 oktober 2015

[Gelnagels] Soft Roses

Soms ben ik gek op hysterische nailarts, hoe drukker hoe beter. Maar ook ik kan wat subtielere nailarts onwijs waarderen. De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is heel subtiel dankzij de gebruikte kleuren, maar oogt meteen wel weer erg chic en draagbaar!
Wat heb ik gebruikt voor deze nailart?
- Zachte Roze Liquid sand lak van P2;
- Zwarte stempellak;
- Ebay stampingplate met rozen;
- Stempelspullen.


Met de zachte roze lak heb ik een french manicure gemaakt. Ik heb in dit geval het nagelbed eerst iets verlengt met een cover gel en vervolgens met de lak uit de losse hand de french manicure met de roze kleur. Met een plat penseel en remover trek ik de french strak. 

Op de ringvingers stempelde ik met zwart de roosjes. Mocht je zwart nou net iets te heftig vinden kun je de roos ook stempelen met een subtielere kleur. Bijvoorbeeld wit of iets donkerder roze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations