dinsdag 6 oktober 2015

[Gelnagels] Subtiel Roze

Vandaag ga ik jullie een leuk design laten zien welke subtiel, makkelijk te maken is, maar wel erg verzorgd oogt!

Deze nailart kun je echt binnen 10 minuten fixen, dan heb ik nog een ruime tijd ingeschat. Wat heb ik gebruikt?
- Catrice - Miss Piggy Reloaded
- Dashica Stamping plate
- Witte stempellak.


Ik bracht eerst twee laagjes van Miss Piggy Reloaded aan. Dit is een zachte roze lak met hele subtiele gouden shimmertjes. De kleur zelf is al erg mooi en daarom heb ik hier gekozen voor een accentnagel ipv drukke nailart.

Met de witte stempellak en de Dashica plate stempelde ik de bloem op de ringvingers als leuk accent. Ik vind de nagels op deze manier subtiel, maar helemaal compleet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations