maandag 5 oktober 2015

Personal #40

Alweer een week voorbij! Afgelopen week heb ik mijn eerste echte officiƫle dagen als juf mogen doorbrengen en in combinatie met de salon is het een heerlijk weekje geweest, de twee dingen met elkaar combineren die ik leuk vind! :) Ook ben ik weer heerlijk rustig thuis na 2 weken bij verschillende adressen op de katten passen. Laat het normale leven maar weer beginnen!


Lola was de tweede oppaskat. Een onwijs lief en knuffelig katje, maar wel zo nu en dan erg bang. 


Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover na een dikke maand. Ik mocht mijn diploma ondertekenen en ophalen! Deze week ook weer een hoop mooie nageltjes mogen zetten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations