vrijdag 20 november 2015

[Gellak] Chic Red

Het leuke aan nagels vind ik persoonlijk dat er geen leeftijd aan gebonden zit. Ik heb klanten in de salon in de leeftijd van 6 t/m ergens in de 80, de allerjongsten komen natuurlijk niet voor gelnagels, maar wel voor mooi gelakte nageltjes met een nailart of voor een nailart workshop. Zo zijn de nagels die ik jullie vandaag ga laten zien van een wat oudere dame en wat was zij er blij mee!

Wanneer je erg creatief bent en veel met de handen in de weer bent, dan is het natuurlijk logisch dat erg lange nagels niet handig zijn. In dat geval kun je kiezen voor een set gellak. Op deze manier heb je 14 dagen mooi gelakte nagels zonder beschadigingen en kun je gewoon alles met je eigen nagels doen!


Rood is een tijdloos chic kleurtje die het altijd wel goed doet, voor doordeweeks, voor speciale gelegenheden etc. 

Omdat alleen rood toch een beetje te simpel was, heb ik op de nagels een subtiel wit stempeltje toegevoegd. Niet te groot en niet te klein waardoor deze niet meer opvalt, maar precies bijpassend qua lengte nagel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations