maandag 16 november 2015

Personal #46

Het is eventjes een weekendje stil geweest op Nailart Creations, dit heeft zo zijn redenen aangezien ik sinds afgelopen week gekweld wordt door een keelonsteking (welke momenteel nog steeds aanwezig is). Dus heel rustig aan gedaan en vooral veel uitzieken. In de tussentijd lekker knuffelen met Verschoor en af en toe wat werk in de salon gedaan.

De eerste paar dagen van het ziek zijn wilde Verschoor echt niets van mij weten. M'n stem was weg, ik klonk niet als mijzelf en die kat keek me echt wildvreemd aan.. Sinds mijn stem weer een beetje terug is komt meneertje weer lekker op schoot kroelen. Ondanks de keelontsteking had ik toch een aantal afspraken in de salon staan. Ik ben niet van het afzeggen, dus dan maar met een hoop pijnstilling gewoon doorgaan. Deze twee setjes zijn wel de enige nailarts van deze week, de rest waren full color gellak sets of naturel sets. 

Keelpijn is samen met Verschoor waterijsjes eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations