woensdag 25 november 2015

[Gelnagels] Purple Stamping

Ik vind het zo onwijs leuk om te zien dat de klanten in de salon zo'n diversiteit aan leeftijden hebben. Van jong tot oud, iedereen is blij met de mooie nagels! Deze nailart plaatste ik op de nagels van een wat oudere dame, zo zie je maar dat je geen onwijs lange nagels hoeft te hebben om er goed en verzorgd uit te zien!

Het idee is vrij simpel en makkelijk na te maken wanneer je een soortgelijke plate hebt. Maar de uitwerking staat gewoon erg mooi en verzorgd. Het past goed bij elkaar!


De nagels zijn geheel gelakt in een mooie donkerpaarse shimmerkleur. Ik heb hier een lak van Catrice gebruikt, ik heb geen idee of deze nog in het assortiment zit, maar vergelijkbare kleuren zijn altijd wel ergens te vinden!

Als finishing touch bracht ik een stempel aan op de zijkanten van de nagels. Het design komt van een Dashica plate en is een subtiel roosje. Ik stempelde de afbeelding met wit zodat het contrast met het donkerpaars goed aanwezig is. Qua stempelen ben ik trouwens echt helemaal fan van de Dashica plates, ik gebruik bijna geen andere meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations