donderdag 19 november 2015

[Gelnagels] Salmon Leopard

De leopard nailart is echt in allerlei soorten en kleuren onwijs leuk. Leuk om te dragen en voor mij ook erg leuk om te maken!

Voor deze nailart heb ik de volgende producten gebruikt:
- Zalmkleurige nagellak naar keuze;
- Dottingtool;
- Zwarte striper;
- Gouden glitterlak.


Je lakt eerst alle nagels met de kleur naar keuze. Omdat deze nagels speciaal voor een bepaalde gelegenheid gemaakt zijn, is de kleur gematcht op de outfit. 

 
Op de ringvingers heb ik het luipaard patroon gemaakt. Met een dottingtool en de gouden glitterlak heb ik vlekken gemaakt. Met de zwarte striper heb ik deze omlijnt, vervolgens met een dottingtool heb ik de kleine zwarte stipjes tussendoor gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations