donderdag 5 november 2015

[Gelnagels] Stripes!

Mijn buurvrouw is helemaal gek op streepjes nailarts. Iedere keer wanneer zij haar nagels laat doen komt er wel iets van een streepje op. Zo maakte ik deze keer in combinatie met haar favoriete zilveren glitters weer een nieuwe streepjes nailart, weer net even iets anders!

Wat je nodig hebt om deze nailart na te maken:
- Base- en topcoat;
- Sponsje;
- Zilveren glitterlak (Catrice);
- Zwarte striper.


Mocht je deze nailart willen namaken op je eigen nagels, dan zorg je er altijd eerst voor dat de nagel helemaal vetvrij en schoon is. Dan breng je een laagje basecoat aan tegen de verkleuring en voor een goede hechting van de lak. Wanneer je dit allemaal gedaan hebt kun je beginnen met de basis. Je doet wat zilveren glitterlak op een hoekje van het sponsje en deze dep je op de tips van de nagels. Een beetje speels om een gradiënt effect te krijgen. 

Wanneer de glitters helemaal droog zijn kun je de zwarte streepjes aanbrengen. Ik maakte vanuit één punt steeds een streepje met behulp van een zwarte striper om uiteindelijk dit effect te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations