dinsdag 3 november 2015

[Gelnagels] Black French

Zwart is een kleur die veel mensen toch een beetje eng vinden qua nagels. Ik maakte deze keer een zwarte french manicure met een subtiel zilver lijntje. Op deze manier kun je heel goed zien hoe chic zwart op de nagels kan staan!

Wat je nodig hebt om deze nailart te maken:
- Zwarte lak;
- Zilveren striper (of zilveren lak met penseel);
- Plat penseel met remover (of guidelines wanneer jij dit fijner vind).
Zelf heb ik gebruik gemaakt van een covergel om het nagelbed mooi één kleur te geven. Maak je de nailart met lak na dan is dit natuurlijk niet nodig, mocht je het mooier vinden kun je wel een subtiel lichtroze kleurtje als nagelbedkleur gebruiken.


Ik begon eerst met het maken van een zwarte french manicure. Dit deed ik met gewone lak, uit de losse hand. Het randje laat je eerst goed drogen voordat je verder kunt, in de tussentijd trok ik de french mooi recht met behulp van een plat penseel en remover. 

Nadat dat gedaan was pakte ik er een zilveren striper bij. Met deze zilveren striper trok ik een heel subtiel dun lijntje boven de zwarte french. Even laten drogen en aflakken met een topcoat en je nagels zijn helemaal klaar!
 

3 opmerkingen:

  1. Staat zeker chic! Ik vind het jammer dat je de laatste tijd zo weinig reacties krijgt. Ik vind je blog nog steeds erg leuk!en vind het knap hoe je elke keer iets nieuws bedenkt. Ik vind het erg inspirerend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je lieve reactie! Het klopt inderdaad dat de meesten niet de tijd meer nemen om een berichtje achter te laten. Gelukkig weet ik wel dat heel veel mensen inspiratie uit de artikelen halen, dus dat maakt het voor mij wel weer helemaal goed en ga ik lekker door! :)

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations