maandag 9 november 2015

Personal #45

Een nieuwe week is weer een nieuw persoonlijk artikel! Deze week een vrij korte update aangezien ik een onwijs drukke week achter de rug heb gehad. In het onderwijs merk ik momenteel dat er veel zieken zijn, voor mij prettig, want dat betekent veel werk, maar i.c.m. de salon is het af en toe echt een beetje passen en meten! Geen probleem, komt ook vanzelf weer helemaal goed!

Knuffelkont Verschoor. De laatste tijd merk ik dat hij onwijs graag en vaak op schoot wilt zitten. Helemaal leuk want ik hou van dat geknuffel!


Normaal gesproken ben ik niet zo van de french manicures. Ik heb er zelf altijd wel iets op aan te merken namelijk, of de french loopt scheef, of dit klopt niet etc etc. Bovenstaande foto is echt de eerste keer dat ik helemaal tevreden was over een gezette french manicure! Verder deze week nog een aantal andere leuke nailarts gemaakt. Het lacedesign was erg populair, onwijs leuk om deze te zetten met allerlei verschillende kleuren en combinaties!

 


1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations