woensdag 4 november 2015

[Gelnagels] Beige Bruidsnagels

Ik vind het altijd een onwijze eer wanneer ik iemands bruidsnagels mag zetten. Ik vind het ook onwijs gaaf om te zien hoe iedereen zijn eigen ding in de nagels wilt verwerken. Zo werd dit geen traditionele witte nailart, maar een beige nailart welke helemaal in stijl van de jurk was!

Persoonlijk vind ik de jurk altijd hetgeen wat er op een bruiloft het meeste uit moet springen. De nagels zijn daar een mooi detail bij. Bij deze set nagels hebben we ervoor gekozen om te beperken tot één accentnagel en de rest bij een mooie french te houden om niet teveel af te leiden. 


Bij deze nagels heb ik de nagelbedden verlengt met een covergel om ervoor te zorgen dat het nagelbed bij alle nagels ongeveer even lang zou zijn. Op alle nagels behalve op de ringvingers maakte ik een french manicure met de beige kleur van de jurk. 

Op de ringvingers maakte ik een design met gelfoils. Ik gaf eerst de nagel dezelfde kleur als de french. Vervolgens tekende ik met zwarte gelpaint het design, daaroverheen bracht ik een goudkleurige folie aan. Op deze manier lijkt er een soort structuur in de nagels te zitten wat een onwijs gaaf effect geeft!

Ook interesse in bruidsnagels? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations