vrijdag 11 maart 2016

[Gelnagels] Glitter Chic

Deze nailart is erg geschikt voor de gelegenheden waarbij je wat chic wilt overkomen. Denk aan feestdagen, maar ook aan gala's.

Voor deze nailart heb ik gebruikt:
- Gouden glitterlak (OPI);
- Donkerpaarse lak (Essence);
- Lichtpaarse lak (Fogan);
- Plat penseel en remover.
Uiteraard kun je ook afwisselen qua kleuren, je kunt zelf kiezen wat je qua combinatie mooi vind! Wellicht wil je deze nailart wel aanpassen aan een outfit, ook dat is mogelijk!


Het handigst om mee te beginnen is het gedeelte van de gouden glitters. Dit is eigenlijk gewoon een halve nagel gelakt. Dit kun je gewoon doen met het kwastje van de lak zelf. Je lakt de halve nagel, het liefst in twee laagjes, dan is de kleur net even iets mooier! Heb je een uitschieter? Geen probleem, dan ga je er even met een penseel en wat remover langs om dit te herstellen.

Wanneer de gouden glitters helemaal droog zijn, dan maak je op de andere helft van de nagel een halve french. Dit kun je met een kleur naar keuze doen. Ik gebruikte om en om steeds een andere kleur. Ook de french kun je uit de losse hand maken en straktrekken met een penseel en remover. Vind je het toch een beetje eng met zo'n groot kwastje, pak dan gewoon een nailart penseel en maak netjes een lijntje langs de gouden glitters en werk vanuit daar in een mooie smile omhoog.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations