zaterdag 12 maart 2016

[Gelnagels] One Stroke Roosjes

Een tijdje geleden liet ik al weten dat ik mijn certificaten weer heb uitgebreid, dit keer met een one stroke cursus, Vandaag ga ik jullie mijn allereerste echte one stroke nailart laten zien welke ik op nagels maakte!Deze nailart is opgebouwd uit drie stappen:
- De basis bestaat uit een subtiele roze glitter french manicure;
- De zwarte strepen tekende ik uit de losse hand met zwarte gelpaint ;
- Als laatste vervolgens de one stroke bloemen.

Voor de one stroke bloemen, in dit geval roosjes, maak ik gebruik van het Crystal Nails One Move 2 penseel. Dit is een heel fijn schuingesneden penseel waarmee je deze nailart kunt maken. De verf welke ik gebruik is ook van Crystal Nails, de one move paint. Voor de roosjes gebruikte ik een fuchsia en witte verf. De blaadjes zijn gemaakt met mosgroen en zachtgeel. 

Bij deze nailart is een uitleg helaas geen doen, ik heb deze techniek ook echt via een cursus aangeleerd gekregen en het is vooral doen en uitproberen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations