zaterdag 26 maart 2016

[Gelnagels] Green Stamping

Groen is voor de meeste mensen wel een kleur die ze een beetje eng vinden. Zowel in kleding als op de nagels. Kijk maar eens om je heen, roze, rood en nude zijn kleuren die je veel op nagels ziet. Groen? Totaal niet!Deze nailart laat eigenlijk zien dat je de kleur groen op een hele subtiele manier kan laten terugkomen op de nagels zonder dat het er meteen hysterisch of te groen uitziet. Door groen te combineren met wat zwart ziet het er al minder eng uit. Ik maakte over de tips van de nagels eerst een rechte lijn met de groene lak. Deze groene lak is overigens van Kiko, een prachtige kleur, maar heeft wel 2 laagjes nodig om goed te dekken. 

Vlak boven de grens van het groen en het nagelbed zette ik een stempel met zwart. Dit is een soort van tribal randje welke van een Dashica plate afkomstig is. Ik stempelde met de zwarte stempellak van Essence, deze werkt echt heel fijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations