dinsdag 8 maart 2016

[Gelnagels] Gold Negative Space

Al eerder kon je op Nailart Creations een negative space nailart zien. Dit keer maakte ik weer een andere variatie op de negative space nailart. Negative space betekent eigenlijk gewoon dat je bepaalde delen van de nagels geheel kaal laat, dus zonder basiskleur, gewoon de natuurlijke nagel!

Voor deze nailart heb je één kleur lak nodig (ik heb goud gebruikt), een nailartpenseel en eventueel een plat penseel met remover om sommige lijnen strakker te krijgen. 


Bij negative space nailart maak je vaak vooral gebruik van figuren en lijnen. Bij deze nailart heb ik ervoor gekozen om op de duimnagels, de ringvingers en middelvingers een negative space te maken. De wijsvinger en pinken zijn geheel in één kleur gelakt. Hier kun je alvast mee beginnen! Het makkelijkste patroon is vervolgens de ringvinger. Mocht je een striper in dezelfde kleur hebben is het helemaal makkelijk. Anders maak je de verticale lijnen met een nailart penseel. 

Op de duimen maakte ik een design met horizontale strepen, op dezelfde manier als ik met de verticale strepen op de ringvingers deed. De middelvingers zijn het lastigst. Dit is een design die in een soort driehoek loopt. Je begint met het maken van een driehoekje langs de nagelriemen, dan laat je ruimte vrij en ga je steeds een stukje verder omlaag. 

Mochten je lijnen niet heel strak zijn of mocht je een uitschieter hebben: Ga er langs met een penseel met wat remover en je zult zien dat je lijntje een stuk strakker wordt!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations