zaterdag 19 maart 2016

[Gelnagels] Purple/Blue glitter

Out of the box denken is op het gebied van nailart soms zo onwijs leuk! Kleuren of bepaalde afbeeldingen met elkaar combineren waarvan je misschien nooit verwacht had dat deze leuk bij elkaar zouden passen. Deze nailart is daar zo'n voorbeeld van, twee kleuren, twee designs, maar toch één geheel!

Zo zagen de wijsvingers t/m de pinken eruit. Het leuke van deze nailart is dat de accentnagel op de duim is. De meesten kiezen voor de ringvingers, deze dame wilde afwijkende duimen. Ook leuk én wat anders natuurlijk!Hierboven zie je ook de duimnagels erbij. Ik heb voor deze nailart meerdere kleuren blauwe en paarse glitters gebruikt. Ik heb de verschillende kleuren met een sponsje als gradiënt aangebracht net zolang totdat de kleuren mooi in elkaar overliepen. 

Op de ringvingers maakte ik met stripers bloemen. Op de overige nagels maakte ik een random design met streepjes. Op de duimnagels maakte ik een ander design met streepjes en stipjes!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations