maandag 14 maart 2016

Personal #11

Goedemorgen op de ongetwijfeld meest gehate dag van de week, de maandag! Vandaag laat ik jullie weer een overzicht zien van wat foto's van mijn week. Ik heb de afgelopen week vooral lekker veel kunnen oefenen op de one stroke nailart dankzij alle modellen welke de geduld hadden om wat langer te blijven zitten!

Ah Verschoortje, de enige niet nagelgerelateerde foto van deze week. Hij vind het heerlijk om lekker languit over de benen te liggen, ik na een uur wat minder omdat mijn benen dan gaan slapen haha!


 Ik heb echt een onwijs leerzame week gehad op het gebied van one stroke. Zoveel lieve dames die het geduld hadden om wat langer te zitten! Ik kon zelf natuurlijk niet achterblijven, dus gistermiddag heb ik ook mijn eigen nagels weer gedaan. Ik maakte voor het eerst een one stroke nailart met mijn linkerhand, het is even wennen en zeker niet perfect, maar oefening baart kunst! Op naar weer een nieuwe en hopelijk leerzame week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations