maandag 28 maart 2016

Personal #13

Tweede Paasdag 2016, een dag welke vooral bestaat uit veel regen. Voor mij een niet zo'n hele andere dag dan normaal, behalve dan dat het een echte vrije dag is en de dag vooral bestaat uit niets doen haha. Morgen begint het echte leven weer, na twee dagen niets doen vind ik dat ook wel weer erg fijn! Kijk je mee naar de foto's van afgelopen week?
 Deze editie is echt geheel nagelgerelateerd. Hierboven wat foto's van de gezette nagels vn afgelopen week. Ik heb ook weer even mooi kunnen oefenen met de one stroke nailart!

Hierboven het resultaat van een avondje one stroke oefenen op tips in de salon. Ik vind het zelf altijd wel fijn als ik nieuwe idee├źn qua bloemen kan uitproberen op nageltips. Soms komt het ook wel eens zo uit dat iemand zo lief is om model te zitten waardoor ik daarop kan oefenen. Beide erg fijn! Het leuke aan deze tips is dat ik ze leuk kan neerzetten in de salon waardoor anderen de ontwerpjes kunnen bekijken! Ik gebruik bij deze tips altijd een donkere ondergrond zodat de bloemen er echt uitspringen. In dit geval missie geslaagd, ik was erg tevreden na deze avond oefenen!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations