maandag 7 maart 2016

Personal #10

Maandag... De meest gehate dag van de week, vooral vandaag, want in onze regio betekent dit weer dat de vakantie voorbij is en dat het werk weer begint. Gelukkig is het voor mij allemaal wat minder erg, want het voordeel van flexibel werken is toch wel dat je zelf bepaald wanneer je werkt. Goed een nieuwe week is weer een nieuw persoonlijk artikel!

 Ah lieve kleine Bob! Met dat geniale arrogante smoeltje haha. Hij ligt nu steeds heerlijk in zijn mandje te slapen. De eerste 4 dagen was hij deze vooral aan het slopen, nu snapt hij eindelijk dat je er dus in kunt liggen..Voor mij was afgelopen week echt een heerlijk weekje. Van de 7 dagen ben ik er 3 vrij geweest vanwege de voorjaarsvakantie, deze dagen heb ik lekker vrij gehouden en besteed aan dingen waar ik normaal nooit aan toe kom. Hierboven wat fotootjes van wat nagels. Hier zitten gelnagels en gellak tussen!


Lekker ding Verschoor. Het is zo'n heerlijk mannetje!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations