zondag 16 november 2014

[Nailart] Blue Negative Space

Ik maakte al eerder een nailart waarbij ik negative space gebruikte. Negative space betekend niets meer dan het overlaten van ruimte waar je de natuurlijke nagel ziet. Ik maakte eerder een valentijn nailart met een hartvormige negative space, dit keer gebruikte ik de negative space op alle nagels!

Bij deze nailart liet ik dus ruimtes vrij die niet gelakt zijn. Deze nailart kun je maken met het minimale aan producten. Je hebt enkel een base- en topcoat nodig en een kleur striper naar keuze. Stripers kun je voor een prikkie halen bij de Action, ik ben echt fan van die stripers!


De nailart maakte ik uit de losse hand met een striper. De negative space maakte ik op alle nagels net even ietsjes anders. De basis zelf is op iedere nagel hetzelfde. Je maakt een frame rond je nagels en sluit deze aan op een french manicure. Vervolgens zet je een verticale streep op het midden van de nagel naar de french manicure toe.

Ik zette verder alleen nog maar lijntjes. Soms schuine lijntjes, soms verticale lijntjes, soms horizontale lijntjes. Je kunt opzich op mijn nagels goed zien hoe de lijntjes lopen! Hou er wel rekening mee dat de duurzaamheid van striperlak op nagels geen eeuwig leven heeft. Normaal gesproken doe ik minimaal 7 dagen met een nailart, deze nailart was na 3 dagen echt al zo goed als weggevaagd!

Wat vinden jullie van negative space nailart? 

5 opmerkingen:

 1. Sorry, het is niet helemaal mijn smaak, maar ik vind dat je het wel heel mooi hebt gemaakt!

  Liefs, xNailartForYou

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het moet ook echt je ding zijn hoor. Ik was het ook na zo'n 2 dagen alweer zat. Soms vind ik het leuk, soms vind ik het niks! Het is sowieso een aparte vorm nailart natuurlijk!

   Verwijderen
 2. Ik vind het heel gaaf en wil het zeker een keer proberen binnenkort! Wel jammer dat deze manicure zo snel sleet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mocht je het willen uitproberen: ga dan voor gewone nagellak met een penseel. Dan houdt de nailart veel langer! :)

   Verwijderen
 3. Leuk gedaan! Gr. Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations