vrijdag 14 november 2014

Fogan - Nr 39

De twee Fogan dislays hebben inmiddels een mooi plekje in de salon gekregen waar ze goed opvallen. Lakje nummer 39 is voor mij zo'n lakje die steeds mijn oog trok, de kleur zelf vind ik zo bijzonder! Kijk je mee naar de swatches?

De kleur zelf vind ik enorm lastig te omschrijven. Het ene moment is de lak meer rood, soms wat bordeaux en hier en daar wat oranje. Op de swatch hierboven lijkt de lak echt rood, maar toch vind ik hem er in real life meer oranje/rood uitzien.


De lak droogt vrij snel, iets wat ik zelf erg fijn vind omdat mijn geduld niet altijd even lekker meewerkt (lees ik heb gewoon geen geduld..) De glans is opzich ook prima in orde, wel glanst de lak net even iets meer met een topcoat. Het kwastje lakt fijn!

De lak dekt prima met twee dunne laagjes. Op de tweede swatch hierboven lijkt het alsof de lak sheer is, dit is puur vertekend beeld die mijn camera steeds geeft bij het maken van swatches met die houding... In ieder geval een onwijs mooi herfstig kleurtje waar je veel leuke dingen mee op kunt!

Fogan lakken kun je online bestellen via www.fogan.nl de lakken kosten €0,99 per stuk en zijn super budget!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations