zondag 30 november 2014

[Gelnagels] Satin Lace Nailart

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is onwijs subtiel maar toch chique. Na het dragen van een drukke nailart (in dit geval waren dat nog Halloweennagels) vond ik dit een mooie afwisseling om van iets druks naar iets subtiels te gaan!

Deze nailart maakte ik op gelnagels, maar kun je natuurlijk prima maken op de natuurlijke nagel. Het leukste is ook dat je helemaal geen lange nagels nodig hebt! Ik gebruikte een subtiele nagellak (Essence  The Satin lak, swatches komen snel!) en een Konad stamping plate.


Ik koos er voor deze nailart voor om de gehele nagel te voorzien van een kleur. Ik gebruikte hier Essence - New York City Call (The satin) en bracht deze over de gehele nagel aan. Je kunt ook een andere kleur basis gebruiken, een meerdere kleuren basis of een french manicure.

Het kanten randje kun je met de hand maken, ik koos er in dit geval voor om te stempelen omdat dit ook gewoon wat tijd bespaard. Wanneer klanten in de salon tegenover mij zitten willen ze natuurlijk zo snel mogelijk mooie nagels. Ik gebruikte een plate van Konad en zwarte stempellak van Essence.

Wat vinden jullie van deze subtiele nailart? 

4 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! Mooie kleuren combi. Ga ik ook proberen. Gr.kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, wat mooi! Ik vind de lace echt heel erg lijken op de essence gel stickers met deze print. Zou je me kunnen laten weten wat voor'n stamping plate je hebt gebruikt?
  Alvast bedankt,
  X kel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb voor deze nailart Konad Stampingplate M57 gebruikt!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations