donderdag 13 november 2014

Instagram #46

Goedemorgen! Deze week weer een persoonlijk artikel die vooral in het teken staat van de salon. Deze week heb ik niet bijster veel gedaan, ook i.v.m. de laatste loodjes voor de toetsweek. Je kunt mij ook via Instagram zelf volgen @sylvia_nailartcreations. Ik vind het ook onwijs leuk om jullie weer terug te volgen!

Afgelopen weekend zette ik op de facebookpagina van Nailart Creations een leuke like&share actie online. Bij 220 likes (nog een paar te gaan!) verloot ik een gratis gellak behandeling onder de likers van het bericht. Klik hier om naar de pagina te gaan en de pagina + het bericht te liken om een kans te maken.Deze week heb ik wat minder nagels gezet omdat ik even wat meer tijd wilde besteden aan mijn studie. Toch nog wel een aantal setjes gezet en snel mijn eigen nagels gelakt. Deze week meer!

Halloween en Sint Maarten zijn inmiddels voorbij. Tijd om dus de salon weer te ontdoen van alle Halloween spullen. Pfoeh wat was het ineens kaal zeg!

Ik had zo'n gaaf idee in gedachten om op de nog iets natte nagellak figuren te trekken met draad. Nou mission impossible... dit ging dus niet haha!

Al jaren bewaar ik mijn gemaakte popsticks in een bloembak met grind. Ik vond deze nu echt teveel ruimte in beslag nemen en wilde hier vanaf. Dat betekende wel dat ik een nieuwe bestemming voor de popsticks moest vinden. Ik zag een loos stukje witte muur en besloot daar de popsticks op te bevestigen. Nu heb ik een wall of nailart! Zie meer foto's op de FB pagina.

Dit schattige hangertje met een vogeltje en kooitje zag ik gisteren bij de Primark. Bij het zien van dit hangertje wist ik meteen dat ik deze in de salon wilde hebben hangen mét een potje lak erin. Zo gezegd, zo gedaan, daar hangt ie dan! Ik vind het geniaal ;-)!

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations