woensdag 5 november 2014

[Gelnagels] Blue Corset Nailart

Vandaag ga ik jullie weer een leuke 'normale' nailart laten zien, zonder Halloween thema! De nailart is compleet handgemaakt, dus wil je de uitdaging aangaan, check de producten die je nodig hebt en wie weet heb je nog iets aan mijn uitleg!

Voor deze nailart heb je de volgende producten nodig:

- Sponsje
- Sheer glitterlak
- Blauwe striper
- Witte striper
- Zwarte striper
- Dottingtool


De basis is de kale nagel. Op de tips van de nagel sponste ik een hele subtiele glitterlaag. Dit is gewoon een sheer glitterlakje die wat extra diepte geeft aan de tips van de nagels. Vervolgens maakte ik met de blauwe stripers de delen van de corsetjes. Ik deed dit gewoon uit gevoel zo divers mogelijk om verschillende corsetnagels te maken.

De blauwe corsetjes omlijnde ik met een witte striper. Met de witte lak en de dottingtool zette ik stipjes zodat ik tussen de stipjes mooi de draadjes voor de corsetjes kon trekken. Met een zwarte striper maakte ik de draadjes van het corsetje. De nailart kun je zelf aflakken met topcoat voor een langdurig resultaat. Ik verwerkte dit in gel.

Mocht je zelf een poging gedaan hebben om een corset nailart te maken en wil je deze graag laten zien? Je mag hem altijd laten zien op de fb pagina van Nailart Creations!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations